Mistr hrnčíř Michal Houšť z Kyjova, je zdatným řemeslníkem s dlouholetou praxí, a při výrobě této lampy si hrál s pečlivostí, sobě vlastní. Každý detail vycizeloval do absolutní dokonalosti. Jako základní materiál použil mistr hrnčíř kvalitní kameninu ROT. Ta dává materiálu stálost a pevnost. Poté co byl vyroben hrubý tvar, následuje vyřezávání motivu hroznu, otvoru pro svíčku a zahlazování detailů.
Nyní je aromalampa připravena na první pálení v hrnčířské peci na 850 °C. Následuje glazování speciálními glazurami, vyváženého poměru barev, pro absolutně dokonalý výsledek. Po této hře s barvami glazur, je provedeno druhé a finální pálení při teplotě 1170 °C. Celý proces výroby je pečlivě sledován a výsledek rozhodně stojí za to! Jedná se o limitovanou edici, a každý kus je originál.
Můžete využít email či telefon výše. Popřípadě mi můžete zanechat zprávu.